06-52773912 info@iduniek.nl

Werkwijze

ID-uniek geeft met haar jarenlange kennis en ervaring in de horecabranche en u altijd een gedegen advies. Wij verbazen graag onze klanten door hun droominterieur te realiseren. eerst met een mooi design en daarna het gewenste eindresultaat. Wij realiseren uw interieur dan ook geheel naar uw wensen!

Broedplan

ID-uniek vertaald uw gedachte in een ‘unieke’ design-tekening, wij noemen dit het ‘broedplan’. Hierbij houden wij rekening met alle regelgeving waarin hccp en arbo-technische zaken maar ook staat een goede routing voorop. Daarnaast verrassen wij u als onze klant graag met een mooi design. Wij proberen uw gevoel te vertalen in onze tekeningen, met een gezonde dosis extra inspiratie van id-uniek, waardoor wij steeds weer erin slagen om onze klanten te kunnen verbazen. Tevens werken wij met mooie en duurzame materialen.

Realisatie

Wanneer het ‘broedplan’ geheel naar uw wens is maken wij voor u een kostenoverzicht middels een offerte. In deze offerte benoemen wij de materialen en schrijven wij elk onderdeel uit om vervolgens een totaal overzicht te geven. Wij kunnen u dus van A tot Z bedienen. Vervolgens na uw goedkeuring zal het ei open gaan en creëren en plaatsen wij het interieur, met andere woorden wij ontzorgen u totaal. Wel nemen wij u graag bij de hand en betrekken wij u graag bij het gehele proces want persoonlijk contact is wat wij u graag bieden.

Nazorg

Ook na de gehele realisatie onderhouden wij graag het contact met onze klanten. Niet alleen om complimentjes te krijgen, maar ook om te zien of het hart van onze creatie die wij samen met u hebben uitgebroed ook echt klopt. Met deze doelstelling lukt het ons steeds weer om naar een hogere perfectie te kunnen streven.